Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πρωτότυπες Ιδέες για Φθηνές Αγορές Online και Εργασία από το Σπίτι

Το Me5.gr είναι ένα εργασιακό μοντέλο στο οποίο μπορείς να αγοράσεις η να πουλήσεις οποιαδήποτε υπηρεσία θες. Κατάλληλο για όσους ψάχνουν για Φθηνές Αγορές Οnline η κάνουν κάποιο τύπο μικρο-εργασιών και αναζητούν μια δουλειά από το σπίτι.Είναι μια από τις καλύτερες κοινωνικές περιοχές μάρκετινγκ γεμάτη Πρωτότυπες Ιδέες οπού ο καθένας μπορεί να κερδίσει κίνηση στην καταχώριση του και Online εισόδημα χωρίς να χρειάζεται κάποιο προσωπικό blog η site. Είναι μια δραστήρια περιοχή όπου η δημιουργικότητα η φαντασία και η καινοτομία μπορούν να ανθίσουν.

Πώς μπορεί η σελίδα Me5.gr να χρησιμεύσει σε σας?
Το Me5.gr είναι μια νέα σελίδα για να βγάλετε χρήματα εύκολα, παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα αγοροπωλησιών πάνω σε μικρο-εργασίες ή μικρo-υπηρεσίες (gig) της επιλογής του. Μπορείτε να κάνετε της δικές σας Αγορές Online ή να πουλήσετε Online οτιδήποτε!.Η σελίδα αυτή επίσης είναι πολύ χρήσιμη και για τους e-επιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων.

Στης ημέρες μας οπού υπάρχει η ανάγκη για Φθηνές Αγορές και εργασία από το σπίτι μεσώ του διαδικτύου, οπού οι gig ιστοσελίδες αυξάνονται με ηλιγκιώδη ρυθμό και εξαπλώνονται τόσο γρήγορα στο διαδικτυακό χώρο, υπάρχει ένας έντονος ανταγωνισμός με αποτέλεσμα η οι οικονομικές Αγορές Online  και η Πρωτότυπες Ιδέες να χάνονται. Λόγω της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για ένα extra εισόδημα και μιας μικρής διαρκείας εργασίας από το σπίτι είναι πιο μεγάλη από πότε. Συνοψίζοντας όλα αυτά καταλήγω στο ότι η ηδέα για την δημιουργία της σελίδας Με5.gr για την Ελληνική Οnline κοινότητα ήταν ζωτικής σημασίας.

Οσον αφορά την σωστή χρήση και λειτουργία της σελίδας υπάρχουν ορισμένοι κανόνες.

  1. Οι χρήστες για να μπορέσουν να αγοράσουν ή να πωλήσουν κάτι χρειάζεται να γραφτούν. 
  2. Υπάρχουν 14 κατηγορίες gig που μπορείτε κάνετε της Online Αγορές σας η να καταχωρήσετε  της πωλήσεις σας στην σταθερή τιμή των 5 ευρώ την κάθε μια.


Η ήδη υπάρχοντες κατηγορίες gig είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να καλύπτουνε σχεδόν όλους του τύπους υπηρεσιών και για να μπορείτε να βρείτε η να καταχωρήσετε το gig της επιλογής σας με ευκολία.
Αστεία και παράξενα, κοινωνικό μάρκετινγκ, γραφιστικές τέχνες, διαφήμιση, τεχνολογία, Tips & Συμβουλές, προγραμματισμός και πολλά ακόμα!
  • Μοιραστείτε τι θα κάνετε για 5€
  • Κάντε την αγορά διασκέδαση.
Με λίγη δημιουργικότητα και φαντασία το Me5.gr μπορεί να γίνει ένα πανίσχυρο όπλο για πωλήσεις και Αγορές Online στα χέρια του κάθε χρήστη.
Για να συνδεθείτε στο me5.gr καντε click εδω